Welkom op camping van Rossum's Troost

Een mooie en gemoedelijke Brabantse camping gelegen in het 260 Ha groot natuurgebied "De Molenheide". Volop genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Ruime toeristische velden en luxe afgescheiden toerplaatsen, allemaal zeer geschikt voor de camperaars en centraal een camper service station. Royale grasvelden met seizoen- en jaarplaatsen en een chaletpark met zeer ruime plaatsen.

De streek heeft een grote variatie aan landschappen. Uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden door bos, hei en landerijen. De camping is direct gelegen aan het fiets- en wandelknooppuntennetwerk wat erg aantrekkelijk is voor de actieve vakantie genieters. Kortom een gastvrije camping met persoonlijke aandacht en een ideale uitvalsbasis voor vele mooie fiets- of wandeltochtentochten. Geen zin in fietsen? Geniet dan van de rust, de vogels, de bloemen en de natuur op camping van Rossum's Troost

     
Gastvrijheid, gezelligheid, rust en persoonlijke aandacht. Neem een kijkje op deze site om een indruk te krijgen.

Voor jonge gezinnen zijn wij, mede door het veilige rustige terrein, mooie speeltuin met aparte peuterhoek en goed hygienisch sanitair ook zeer geschikt. Een zee van rust in het voor- en najaar, maar gezellig en actief tijdens de vakantieperiodes. Met een zeer gevarieerd aktiviteitenprogramma voor jong en oud staan we dan garant voor een onvergetelijk gezellige Brabantse vakantie.

WiFi Campings