De Camping

Een rustig en mooi verzorgd terrein met ruime autovrije grasvelden en geasfalteerde wegen. Op de camping hebben wij zowel toeristische als vaste plaatsen. In totaal ruim 150 plaatsen, 2/3 daarvan zijn vaste plaatsen en de rest is verdeeld in een toeristische veld, een luxe toerveld en seizoenplaatsen.

Op het terrein hebben we twee toiletgebouwen met een apart dames en herengedeelte. Verdere voorzieningen als overdekte vaatwasgelegenheden, uitstortplaatsen toilet en wasserette met was-, droog en strijkgelegenheid, zijn gesitueerd bij de toiletgebouwen. Voor de campers is er een service station en al onze toeristische plaatsen zijn voor de campers geschikt.

Speeltuin & Sport

Een mooie, kleurrijke speeltuin en een aparte peutertuin met een gevarieerd aanbod aan toestellen. De peutertuin is voorzien van zandbak met kliederhoek en toestellen voor de jongste kampeerders. De speeltuin is voorzien van diverse klauter- klim-, glij-, wip- en springtoestellen. Verder is er een peuterbad, wat tijdens warme dagen voor de nodige verkoeling zorgt.

Horeca

In het hoofdgebouw hebben we een apart cafe en een zeer royale recreatieruimte met een biljart, poolbiljart en tafeltennis. Buiten een zonneterras met internet. De recreatieruimte wordt voor diverse aktiviteiten gebruikt zoals bingo, knutsel-ochtenden, dart- en biljarttoernooi, tafeltennis en crea avonden. Verder is er een bolderkar en skelterverhuur en uiteraard de receptie in gehuisvest.

   

MVO

De camping is volledig Greenkey gecertificeerd en wij leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons vak en de overdracht van onze kennis aan anderen die het vak willen leren. Wij informeren onze gasten en leveranciers dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij maken transparante afspraken met gasten en leveranciers over de kwaliteit van onze product en hoe we de kwaliteit bewaken. Wij leveren vrijwillig een bijdrage aan maatschappelijke doelen door giften en sponsoring en/of door vrijwilligerswerk. Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting en het vergroten van het duurzame karakter van ons bedrijf. Wij werken continu aan het verbeteren van ons eigen inkoopproces en richten ons met name op goederen en diensten die duurzaam zijn, bij voorkeur voorzien van een milieu- duurzaamheids- en/of sociaal keurmerk.