Toeristische plaatsen

De camping beschikt over een toeristisch veld en een aantal ruime comfortplaatsen. De plaatsen op het toeristisch veld zijn voorzien van een stroomaansluiting en er is een centraal watertappunt / afwasgelegenheid. Alle plaatsen zijn geschikt voor campers.

De comfortplaatsen zijn afgescheiden plaatsen gelegen op een zeer royaal opgezet vak met in het midden een vrij grasveld van 15 m breed. Deze luxe plaatsen zijn voorzien van een stroom, water, afvoer en cai aansluiting en uiteraard ook geschikt voor de campers.

Seizoen plaatsen

Deze plaatsen zijn ruime, afgescheiden grasveldjes van 100 m2. Gelegen op vakken met een grasveld van 15 m. breed als vrij tussenveld ervoor. verdeeld over het A, B en C vak. De vakken zijn autovrij, deze worden geparkeerd op de direct ernaast gelegen parkeerstrook.

Alle seizoenplaatsen zijn voorzien van een stroom, water, afvoer en cai aansluiting.

Vaste plaatsen

Een ruim opgezet terrein, verdeeld in vakken met aparte parkeerstroken voor de auto's en een park gedeelte. Het hoofdterrein is onderverdeeld in A, B en C vakken met een autovrij grasveld in het midden van 15 meter breed, waaraan 5 tot 10 jaarplaatsen liggen van minimaal 100 m2. In het park gedeelte varieren de plaatsen van 125 tot 250 m2, met ook daar aparte parkeerstroken voor de auto's.

Alle plaatsen zijn voorzien van een stroom, water, riool en cai aansluiting