Ligging

De camping ligt in een 260 Ha groot natuurgebied, De Molenheide, wat heel vroeger een heidegebied was op de hoge zandgrond. Naderhand heeft men dit gebied aangeplant, voornamelijk voor productiehout. Momenteel is dit een gevarieerd naald- en loofhoutbos met een heidevlakte en in beheer bij de vereniging Natuurmonumenten. Kortom een bos voor vele uren wandelgenot voor de baasjes en de honden!

Fietsen, Wandelen, Geocaching

De gemeente Mill & Sint Hubert ligt in het Land van Cuijk. Aan de ene zijde de rand van de Peel en aan de andere kant stroomt de Maas. Een gebied met een zeer gevarieerd landschap wat gekenmerkt wordt door het mooie kleinschalige karakter. De camping is gelegen aan het fietsknooppunten-netwerk, we hebben vele mooie fietsroute's vanaf de camping. (zijn hier te downloaden). Ook voor de wandelaars zijn er veel mogelijkheden. de camping ligt direct aan het wandelroute netwerk, knooppunt 55. Verder loopt het Peel- en Maaslinie lange afstand wandelpad, een van de mooiste LAW paden van Nederland langs de camping. Voor de geocachers, check "Diesel's Cache"!

Recreatieve Mogelijkheden

Voor vertier buiten de camping zijn er op loopafstandstand een bowlingbaan en restaurant. Een groot natuurzwemgebied aan de andere zijde van het dorp. In de directe omgeving de dagattractieparken Billybirdpark het Hemelrijk en de Bergen. Voor de sportievelingen is er het complex Fitland XL in Mill met zeer veel sportmogelijkheden, een binnenzwembad en een mooie saunaboot. Verder zijn er uiteraard de Brabantse parken zoals de Efteling, de Beekse Bergen, Zoo Parc. Liberty Park enz.

   

Cultuur

Naast een groot aanbod aan musea en bezienswaardigheden zijn de mogelijkheden zoals vestingstad Grave, winkelsteden Nijmegen en Uden, een trip naar onze Oosterburen met de plaatsen Kleve en Goch en het Reichswald mooie locaties voor uitstapjes.

Route Maashorst 2021
http://www.route.nl/fietsroutes/184201/RouTe-Raamdal-Mill
http://www.route.nl/fietsroutes/184108/RouTe-Hemelrijk-Volkel
http://www.route.nl/fietsroutes/184106/RouTe-Land-van-Cuijk-Noord/
Route LvC Midden 2021 Route Maas 2021 Route Overloon 2021
http://www.route.nl/fietsroutes/184107/RouTe-Ontdek-Mill
route.nl - Sint Anthonisbos
route.nl - Land van Cuijk Zuid 2018