Aktief

Zoals het op een echte familiecamping behoort, zijn er naast de rust , tijdens de vakantieperiodes vele aktiviteiten. Door de jaren hebben wij een geheel eigenzinnig en gevarieerd programma ontwikkeld, met als doel vertier voor alle leeftijdscategorieen. Het programma is voor jong en oud dwz van 3 tot 88 jaar! Tijdens de grote vakantie beginnen wij in de ochtend met gethematiseerde knutselaktiviteiten. In het middagprogramma zijn er onderdelen voor de jeugd op de camping en in het bos. Het avondprogramma is veelal voor de tieners en de senioren.

Speels

Van playback show tot darttoernooi, van party avond tot griezel tocht, van laser games tot peuter disco, van levend ganzebord tot avond natuur wandeling, van fietstocht tot volleybal toernooi, van zeskamp tot brandweerspelen en van laser games tot lampionnenoptocht. Kortom een zeer gevarieerd programma wat garant staat voor heel veel vakantieplezier.

Voor jong en oud

Zowel de vaste gasten als wel de toeristische kampeerders waarderen het gevarieerd aktiviteitenprogramma. De speciale Troost Team Work programma-onderdelen brengt de senioren en de tieners op een sportieve speelse manier bij elkaar. Warm of koud en regenachtig, ongeacht het weer, tijdens de vakantieperiodes zorgt ons programma voor een onvergetelijke vakantie.